Siófoki szálláshelyek

Programok és szolgáltatások

Apartmanunk 150 m-re található a Balatontól, ahol szabad strand, homokos röplabda pálya, büfé, vízi biciklikölcsönző, kosárlabda pálya várja a strandolni vágyókat. Horgászati lehetőség, csónakkölcsönzés bicikli túrák a Balaton körül kiépített úton. Hajó túra a Déli-partra Badacsonyba, Tihanyba...

Siófok belvárosa, a Sió csatornánál kezdődik, mely közvetlen szomszédságában található a híres siófoki Flört Disco. A siófoki Flört Diszkó a szálláshelytől 1 km-re található. Ekkora távolságra van a hajóállomás, ahol rögtön meg tudják kóstolni Siófok legjobb Gyrosát, a Matróz étteremben. Továbbá, itt kezdődik a Petőfi sétány és a Coca-Cola Beach – Haus, ez az utca nyáron Siófok Váci utcája több kedvelt szórakozóhely várja a szórakozást, kedvelőket. Néhány, a frekventált és ismertebb diszkók közül, ami a Petőfi sétányon található. Renegade Pub, La Siesta, Bacardi Cafe, Spagetti Ház ahol, heti több alkalommal élő zene vár minden korosztályt. Számtalan kiváló siófoki étterem közül lehet választani, ahol minőségi szolgáltatást kínálva lehet elfogyasztani az aktuális ebédet, vagy vacsorát. Ilyen étterem a Mala Garden, Steak-Haus, Móló Cafe.

programok-szolgaltatasok

A nagy múltú siófoki Beach – Haus, mai nevén Coke Club, területén ingyenes koncertekkel tehetik felejthetetlenné, siófoki nyaralásukat. A Petőfi sétányon található éjszakai szórakozóhelyek közt, található olyan is, ahol karaoke show-al várják, a fiatalokat, de akár, az idősebb korosztályt is. Aki nem szeretne a siófoki szálláshelytől távol szórakozni, vacsorázni, vagy kikapcsolódni, a közelben található a Palace Dance Club szórakoztató központban, megteheti egy helyen. Eme központban található étterem, pizzéria, disco is. Közvetlen szomszédságában a Camelot középkori étterem található, ahol az esti órákban nagyon hangulatos órákat tudnak eltölteni. A vásárlási igényüket a közelben (300 m-en belül) megoldhatják. Közvetlen a bolt mellet találják a postát, és egy cukrászdát is. A közeli lovarda mellett, egy élménypark található ahol rengeteg ügyességi és erőnléti feladat vár, azokra, akik az effajta sportokat előnyben részesítik. Az élménypark közelében egy gokart pálya is található, ahol kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatják magukat. Siófokon két vitorlás kikötő áll rendelkezésére minden itt megpihenő szél lovasnak. Az egyik, 400 m-re fekszik a szálláshelytől, a másik, a városközpontba vezető út végén található. Ebben az utcában két színvonalas Wellness Hotel található, ahol kiváló wellness élménnyel lehet gazdagodni. Az egyik a Hotel Azúr, a másik pedig a Hotel Residence. Siófok-Sóstó is kínál érdekes program lehetőséget, a vizisí pályával, ahol lehetőség van vizisíelni, vagy wakeboardozni.

Sikeres programválasztást, és jó nyaralás kívánunk.

Siófoki szálláshelyek foglalás

fooldali-2-szamu-apartman   fooldali-1-szamu-apartman