Siófoki szálláshelyek

Apartman 1

AKCIÓS SZEZON! Április 1.-től Május 30.-ig 3.000.-Ft./fő

Előszezon

május 31.-től
június 23.-ig

Főszezon

június 24.-tól
szeptember 06.-ig

Utószezon

szeptember 06.-tól
október 03.-ig

0.000.-Ft./fő  0.000.-Ft./fő  0.000.-Ft./fő 

 

 

 

 

 

Áraink 5-fő esetén értendők.

- áraink a gáz, víz, villany és egy garnitúra ágyneműt tartalmaznak.

- áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák ami 400.-Ft./éjszaka 18-éves kortól 70-éves korig.

- a foglalás 20% elküldése esetén érvényes.

- háziállat megbeszélés alapján.

Érkezés: 15:00  Távozás: 10:00

 

A siófoki szálláshelyek közül mi egy magánszállást ajánlunk azon vendégeinknek, akik minket választanak. Egy 70 m2-es siófoki apartman, mely 150 m-re található a Balatontól.

A siófoki apartman déli fekvésű, ennek köszönhető, hogy a szobákban a reggeli és a délelőtti órákban is besüt a nap. Világos, napsütötte tér, a nagy és sok ablaknak köszönhető, ami szép kilátást nyújt az udvarra, és az utcafrontra. A reggelit a fedett teraszon vagy a kertben, zöld környezetben tudják fogyasztani.

A konyha felszereltsége lehetővé teszi, hogy bármely étkezést, főzést a házban megoldjanak. A délelőtti hőséget a klímával felszerelt nappaliban tudja elviselhetőbbé tenni. A nappaliban található tv, dvd, házi mozi, wi-fi. Medencés szálláshelyek közé soroljuk a kiadó siófoki apartmant, mert, az udvarban található medence lehetőséget nyújt arra, hogy ne kelljen mindenáron elhagyni a házat, ha hűsölni szeretnének. A családos vendégeknél a szülők válláról egy kis időre leveszi a terhet a kertben található homokozó vagy a hinta. A délutáni strandolás vagy kirándulás utáni hazatéréskor egy hangulatos estét tudnak eltölteni a kertben, grillsütő mellett, egy palackbor társaságában. Zárt parkoló biztosítja az autók biztonságát. Az esti pihenéshez két szoba áll rendelkezésükre a nappalin kívül. Az egyik szobában egy franciaágy, tv, dvd van, a másik szobában három darab egyszemélyes ágy, tv-vel. A ház ebben az évben lett teljesen újjá építve, valamint a belső berendezés is ki lett cserélve. A szálláshely elhagyásakor a vendégek nyugalmát szolgálja a riasztó berendezés.

„ Minden embernek kell, legyen egy feladata ebben az életben - kötelességen belül, vagy azon felül is talán -, mert különben nem lenne értelme annak, hogy él. Az emberi világ több kell, legyen, mint egy bonyolult szerkezetű gép, melyben minden ember egy fogaskerék szerepét tölti be... Minden embernek kell, legyen egy feladata, egy titkos küldetése, de pihenés nélkül nem lehet megvalósítani…”

siofoki-szallashelyek-apartman-1-1   siofoki-szallashelyek-apartman-1-2   siofoki-szallashelyek-apartman-1-3

 

siofoki-szallashelyek-apartman-1-4   siofoki-szallashelyek-apartman-1-5   siofoki-szallashelyek-apartman-1-6

 

siofoki-szallashelyek-apartman-1-7   siofoki-szallashelyek-apartman-1-8   siofoki-szallashelyek-apartman-1-9

 

siofoki-szallashelyek-apartman-1-10   siofoki-szallashelyek-apartman-1-11   siofoki-szallashelyek-apartman-1-12

 

siofoki-szallashelyek-apartman-1-13   siofoki-szallashelyek-apartman-1-14   siofoki-szallashelyek-apartman-1-15   siofoki-szallashelyek-apartman-1-16

 

siofoki-szallashelyek-apartman-1-17

Siófoki szálláshelyek foglalás

fooldali-2-szamu-apartman   fooldali-1-szamu-apartman